Palveluvarasto- ja järjestelmäratkaisut monikanavaiselle kaupalle

Etusivu | Yritysesittely | Varastointipalvelut | Shuriken | Yhteydenotto

Shuriken

Shuriken on Creaction Finland Oy:n kehittämä erittäin tehokas toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alan yrityksille, joilla on kivijalkamyymälä- ja / tai verkkokauppatoimintaa. Järjestelmä mahdollistaa suurenkin tavaravirran huolettoman ja ripeän käsittelyn. Shurikenin avulla yhtiösi voi keskittyä olennaiseen!


Kustannustehokas

Shurikenissa työvaiheiden automatisointi ja logiikka on hiottu pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Järjestelmän huolellinen optimointi yhdessä massakäsittelytoimintojen kanssa alentaa työntekijäkustannuksia radikaalisti ja vapauttaa henkilöstön aikaa oikeiden töiden tekemiseen.


Monipuolinen

Shurikeniin on rakennettu käytännönläheiset ja huolellisesti viilatut työkalut myymälä-, verkkokauppa-, logistiikka- ja toimistorutiineita varten. Järjestelmän kautta hoituu isoissa tai pienissä erissä sujuvasti mm. tavaratilaukset, ennakkotilaukset, tavaran vastaanotto, hyllytys, keräys, toimitukset, kassa-, myymälä-, ja verkkokauppatoiminnot, reklamaatioiden käsittely, työajanseuranta, uutiskirjeet eri asiakassegmenteille kohdennettuina. Tavarantoimittajien extranet, kotisivujen muokkaus ja taloushallinnon tuki ovat myös osa järjestelmää satojen muiden toimintojen ohella. Saat heti koko järjestelmän käyttöösi eikä siinä ole lisämaksullisia moduuleita. Kaikki uudet ominaisuudet ja päivitykset ovat aina heti käytössäsi ilman lisäkuluja.


Reaaliaikainen pilvipalvelu

Shuriken on nettiselaimella käytettävä pilvipalvelu, joten se ei edellytä asennuksia eikä muuta säätöä. Järjestelmää voi käyttää turvallisesti myös vaikka kotisohvalla istuen kännykällä tai tabletilla. Päivitykset ja varmuuskopioinnit suoritetaan automaattisesti öisin. Raportit, varastotilanteet, tuote-, tilaus-, ja asiakastiedot jne. ovat aina reaaliaikaisia. Samoja tietoja ei tarvitse lisätä moneen eri paikkaan eikä modulaarisuus tai erilaiset rajapinnat häiritse työskentelyä.


Maailman paras monikanavaisen kaupan toiminnanohjausjärjestelmä

Shuriken on skaalautuva, erittäin nopea, helppokäyttöinen, edullinen, älykäs ja monipuolinen järjestelmä, jonka ansiosta työskentely tehostuu huomattavasti. Ohjelmistoon integroidut ratkaisut synnyttävät kauppiaalle monenlaista lisätuloa ja -säästöä. Olemme tutustuneet kattavasti suomalaisiin ja ulkomaisiin - niin suuriin kuin pieniinkin - verkkokauppa- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Olemme rehellisesti sitä mieltä, että Shuriken on ylivoimaisesti markkinoiden paras toiminnanohjausjärjestelmä niin verkko- kuin kivijalkakauppiaallekin. Ja mikä parasta, et tarvitse muita tietojärjestelmiä tai tietotekniikkakonsultteja yhtiöösi.


Tietoa järjestelmän kehittämisestä

Shuriken on kehitetty yhteistyössä Varuste.net-ulkoiluvälinekaupan kanssa. Kauppalehti on valinnut Varuste.netin Suomen nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon. Yrityksen liikevaihto vuonna 2014 on noin 10 M¤.

Varuste.netin lisäksi järjestelmää käyttää pukuvuokraamo Frakkipalvelu NAM, Aalto Groupin Metsästyskeskus ja Viranomaiskeskus sekä vaellus- ja kiipeilykurssijärjestäjä Adventure Partners.

Innovaatiorahoittaja Tekes tukee Shurikenin kehitystyötä.


Asiakaspalvelu: info@idealogistics.fi

Käytämme Shuriken-toiminnanohjausjärjestelmää